

1 Spring Street Melbourne Victoria 3000 GPO Box 2392 Melbourne, Victoria 3001 Telephone (03) 5381 9457

6 February 2025

Dear Party

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

Please find attached version 3 of the Timetable and Distribution List for the Priority Projects SAC Referral 45 Hearing.

In-person community submitter days now to be held at Planning Panels Victoria

The hearing days on Tuesday 25 and Wednesday 26 February were planned to be held in the Riddells Creek area. However, after extensive enquiries, a suitable venue could not be found in Riddells Creek or the surrounding area. The Committee has determined that all options have been exhausted and there is no venue available that meets its requirements.

The hearing days on Tuesday 25 and Wednesday 26 February will now be held at Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne). Submitters scheduled on these days can either attend in person in Melbourne or present online via MS Teams video conference:

Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175 Passcode: Pd7yF2L5

Or dial in: call (03) 9070 4463 and enter phone conference ID 123 836 743#

Presentation time changes on Wednesday 26 February

The start time for Wednesday 26 February has been changed from 9:00am to 10:00am. As a result, all submitters scheduled to present on Wednesday 26 February have been moved one hour later in the day. If your timeslot has changed and you cannot present at the new time, please contact or planning.panels@transport.vic.gov.au.

Changes to the Timetable

Please check the Timetable carefully, as your submission timeslot may have changed.

The following changes have been made:

- the hearing days on Tuesday 25 and Wednesday 26 February will now be held at Hearing Room 1, Planning Panels Victoria, with the option to join online via video conference
- Day 11 of the hearing (Wednesday 26 February) will now commence at 10:00am, and all Parties scheduled to present on this day have been moved one hour later in the day
- the Timetable has been updated to reflect the order and indicative timing of the Proponent's expert witnesses
- Robert Swan of HARC has been added as an expert witness in drainage for the Proponent

Planning Panels Victoria

- Submitter 1253 (Dee McDonell) has been moved to the new timeslot of 4:10pm on Thursday 27 February on request
- Submitter 295/979/1324 (Ronald Kent) no longer wishes to present at the hearing and has been removed from the Timetable accordingly.
- Day 14 of the hearing (Monday 3 March) will now commence at 11:30am.

If you have questions, please contact Planning Panels Victoria on planning.panels@transport.vic.gov.au.

Yours sincerely

Sarah Raso

Committee Chair

Jana Raso

Day 1: Monday 10 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Or dial in: call (03) 9070 4463 and enter phone conference ID 123 836 743#

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:20am	Preliminary matters		20 mins
10:20am – 10:50am	Macedon Ranges Shire Council represented by Terry Montebello of Maddocks – Opening submission	18, 985	30 mins
10:50am – 11:15am	Banner Asset Management Pty Ltd (Proponent) represented by Paul Connor KC and Tom Ellicott of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright, calling the following expert evidence: - Planning from John Glossop of Glossop Town Planning - Economics from Gavin Duane of LocationIQ		6 days
11:15am – 11:30am	Break		15 mins
11:30am – 12:30pm	Proponent cont.		
12:30pm – 1:30pm	Lunch break		1 hour
1:30pm – 3:15pm	Proponent cont.		
3:15pm – 3:30pm	Break		15 mins
3:30pm – 4.30pm	Proponent cont.		
4:30pm	Day close		

Day 2: Tuesday 11 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Or dial in: call (03) 9070 4463 and enter phone conference ID 123 836 743#

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	Preliminary matters		15 mins
10:15am – 4:30pm	 Proponent cont., calling the following expert evidence: Economics from Gavin Duane of LocationIQ (cont.) Drainage from Michael Mag of Stormy Water Solutions Consulting Stormwater from Robert Swan of HARC 		6 days

Planning Panels Victoria

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

11:15am – 11:30am	Break	15 mins
12:30pm – 1:30pm	Lunch break	1 hour
3:15pm – 3:30pm	Break	15 mins
4:30pm	Day close	

Day 3: Wednesday 12 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Or dial in: call (03) 9070 4463 and enter phone conference ID 123 836 743#

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	Preliminary matters		15 mins
10:15am – 4:30pm	 Proponent cont., calling the following expert evidence: Stormwater from Robert Swan of HARC (cont.) Ecology from Shannon LeBel of Ecology and Heritage Partners Traffic engineering from Aaron Walley of Ratio 		6 days
11:15am – 11:30am	Break		15 mins
12:30pm – 1:30pm	Lunch break		1 hour
3:15pm – 3:30pm	Break		15 mins
4:30pm	Day close		

Day 4: Thursday 13 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

10:00am – 10:15am Preliminary matters 10:15am – 10:20am Kathryn Boyle (unavailable after Monday 17 February) 328	11:15am – 11:30am	Break		15 mins
10:00am – 10:15am Preliminary matters 10:15am – 10:20am Kathryn Boyle (unavailable after Monday 17 February) 328		- Landscape from Barry Murphy of Murphy Landscape Consultancy		
10:00am – 10:15am Preliminary matters 10:15am – 10:20am Kathryn Boyle (unavailable after Monday 17 February) 328	10:20am – 4:30pm			6 days
10:00am – 10:15am Preliminary matters			0_0	5 mins
Time Party Sub No				15 mins
	Time	Party	Sub No	Allocated

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

12:30pm – 1:30pm	Lunch break	1 hour
3:15pm – 3:30pm	Break	15 mins
4:30pm	Day close	

Day 5: Monday 17 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Or dial in: call (03) 9070 4463 and enter phone conference ID 123 836 743#

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	Preliminary matters		15 mins
10:15am – 4:30pm	 Proponent cont., calling the following expert evidence: Development contributions from Paul Shipp of Urban Enterprise Community infrastructure from Robert Panozzo of ASR Research Infrastructure costings from Mark Fleming of Verve Projects 		6 days
11:15am – 11:30am	Break		15 mins
12:30pm – 1:30pm	Lunch break		1 hour
3:15pm – 3:30pm	Break		15 mins
4:30pm	Day close		

Day 6: Tuesday 18 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	Preliminary matters		15 mins
10:15am – 4:30pm	 Proponent cont., calling the following expert evidence: Community infrastructure from Robert Panozzo of ASR Research (cont.) Infrastructure costings from Mark Fleming of Verve Projects (cont.) 		6 days
11:15am – 11:30am	Break		15 mins

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

12:30pm – 1:30pm	Lunch break	1 hour
3:15pm – 3:30pm	Break	15 mins
4:30pm	Day close	

Day 7: Wednesday 19 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	Preliminary matters		15 mins
10:15am – 11:15am	 Whiteman Property and Associates on behalf of SA Hope Housing Pty Ltd and Spacious Group represented by Mark Bartley of Russell Kennedy Lawyers, calling the following expert evidence: Supply and demand from Chris McNeil of Ethos Urban 	986	3 hours
11:15am – 11:30am	Break		15 mins
11:30am – 12:30pm	Whiteman Property and Associates on behalf of SA Hope Housing Pty Ltd and Spacious Group cont.		
12:30pm – 1:30pm	Lunch break		1 hour
1:30pm – 2:30pm	Whiteman Property and Associates on behalf of SA Hope Housing Pty Ltd and Spacious Group cont.		
2:30pm – 3:15pm	Macedon Ranges Shire Council represented by Terry Montebello of Maddocks, calling the following expert evidence: Drainage and infrastructure costings from Stephen Watters of SMEC Community infrastructure from Dr Kate Kerkin of K2 Planning	18, 985	2 days
3:15pm – 3:30pm	Break		15 mins
3:30pm – 4:30pm	Council cont.		
4:30pm	Day close		

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

Day 8: Friday 21 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Or dial in: call (03) 9070 4463 and enter phone conference ID 123 836 743#

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	Preliminary matters		20 mins
10:15am – 4:30pm			
11:15am – 11:30am			15 mins
12:30pm – 1:30pm			1 hour
3:15pm – 3:30pm	Break		15 mins
4:30pm	Day close		

Day 9: Monday 24 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	Preliminary matters		15 mins
10:15am – 10:25am	Angela Mlikoka	709, 1313	
10:25am – 11:15am	Council cont.		
11:15am – 11:30am	Break		15 mins
11:30am – 12:30pm	Council cont.		
12:30pm – 1:30pm	Lunch break		1 hour
1:30pm – 2:30pm	Council cont.		
2:40pm	Day close		

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

Day 10: Tuesday 25 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	·	340113	15 mins
10:15am – 10:55am	Preliminary matters Riddells Creek Planning Group represented by Ross	800	40 mins
10.15diii – 10.55diii	Colliver, Aaron Goldsworthy, Rob Mcconville and Simon Were	800	40 1111115
10:55am – 11:05am	Greening of Riddell represented by Lyn Hovey	825	10 mins
11:05am – 11:15am	Timbaroo Grove Pty Ltd represented by Connie Pullella	345, 1241	10 mins
11:15am – 11:30am	Break		15 mins
11:30am – 11:35am	Karen Hasselo	180	5 mins
11:35am – 11:55am	Frank Cassar	740, 1178	20 mins
11:55am – 12:05pm	Rachael Thompson	673	10 mins
12:05pm – 12:20pm	Carmel Ham represented by Bruce Ham	947	15 mins
12:20pm – 12:30pm	Yvonne von Hartel	119	10 mins
12:30pm – 1:30pm	Lunch break		1 hour
1:30pm – 3:00pm	Aaron Goldsworthy	4, 853	1.5 hours
3:00pm – 3:15pm	Break		15 mins
3:15pm – 3:25pm	Dr Vincent Mulkerin	314, 725, 1239, 1315	10 mins
3:25pm – 3:30pm	Maree Scale	2, 194, 1099	5 mins
3:30pm – 3:40pm	George Wright	1083	10 mins
3:40pm – 3:50pm	Sharon Fellowes	1061	10 mins
3:50pm – 4:00pm	Tamara Homburg	905, 1272	10 mins
4:00pm – 4:20pm	Anne Marie Drummond	698	20 mins
4:20pm – 4:30pm	Teresa Boydle	900	10 mins
4:30pm – 4:40pm	Simon Were	526, 1316	10 mins
4:40pm	Day close		

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

Day 11: Wednesday 26 February 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)

Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

10:00am - 10:15am Preliminary matters 15 mins 10:15am - 10:25am Bernie Dawson represented by Jim Dawson (Snr) 1081 10 mins 10:25am - 10:35am Jim Dawson (Snr) 283, 1216 10 mins 10:35am - 10:55am Raelene Thompson 931 20 mins 10:55am - 11:05am Kerri May Diss 489 10 mins 11:05am - 11:15am Dene Groves 732 10 mins 11:15am - 11:30am Break 15 mins 11:45am - 12:10pm Leigh Booth 616 25 mins 12:10pm - 12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm - 12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:25pm - 12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm - 12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 1:00pm - 2:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm - 2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm - 2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:40pm - 2:50pm Timothy Bedd	Time	Party	Sub No	Allocated
10:15am-10:25am Bernie Dawson represented by Jim Dawson (Snr) 1081 10 mins 10:25am-10:35am Jim Dawson (Snr) 283, 1216 10 mins 10:35am-10:55am Raelene Thompson 931 20 mins 10:55am-11:05am Kerri May Diss 489 10 mins 11:05am-11:15am Dene Groves 732 10 mins 11:15am-11:30am Break 15 mins 11:45am-12:10pm Leigh Booth 616 25 mins 12:10pm-12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm-12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:25pm-12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:20pm-12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm-12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 1:00pm-2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1		·	Jub No	
10:25am – 10:35am Jim Dawson (Snr) 283, 1216 10 mins 10:35am – 10:55am Raelene Thompson 931 20 mins 10:55am – 11:05am Keri May Diss 489 10 mins 11:05am – 11:15am Dene Groves 732 10 mins 11:15am – 11:30am Break 15 mins 11:45am – 11:45am Ross Stapleton 351 15 mins 12:10pm – 12:25pm David Jones 588 15 mins 12:10pm – 12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm – 12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm – 12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:50pm – 12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm – 1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm – 2:00pm Lunch break 79 10 mins 2:00pm – 2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:20pm – 2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm – 2:40pm Chris McDonald <t< td=""><td></td><td>,</td><td></td><td></td></t<>		,		
10:35am – 10:55am Raelene Thompson 931 20 mins 10:55am – 11:05am Kerri May Diss 489 10 mins 11:05am – 11:15am Dene Groves 732 10 mins 11:15am – 11:30am Break 15 mins 11:45am – 12:10pm Leigh Booth 616 25 mins 12:10pm – 12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm – 12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm – 12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:50pm – 12:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm – 2:00pm Lunch break 1 hour 1:00pm – 2:00pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:20pm – 2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm – 2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm – 2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm – 3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm – 3:25pm Break 15 mins	10:15am – 10:25am	, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	1081	10 mins
10:55am – 11:05am Kerri May Diss 489 10 mins 11:05am – 11:15am Dene Groves 732 10 mins 11:15am – 11:30am Break 15 mins 11:45am – 12:10pm Leigh Booth 616 25 mins 12:10pm – 12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm – 12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm – 12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm – 12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm – 1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm – 2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm – 2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:20pm – 2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm – 2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:50pm – 3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:25pm – 3:35pm Break 15 mins 3:25pm – 3:35pm James Frost 15 mins 3:45pm – 3:55pm	10:25am – 10:35am	Jim Dawson (Snr)	283, 1216	10 mins
11:05am – 11:15am Dene Groves 732 10 mins 11:15am – 11:30am Break 15 mins 11:30am – 11:45am Ross Stapleton 351 15 mins 11:45am – 12:10pm Leigh Booth 616 25 mins 12:10pm – 12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm – 12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm – 12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm – 12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm – 1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm – 2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm – 2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:20pm – 2:35pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm – 2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:40pm – 2:35pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm – 3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:25pm – 3:35pm James Frost 1164 10 mins <td>10:35am – 10:55am</td> <td>Raelene Thompson</td> <td>931</td> <td>20 mins</td>	10:35am – 10:55am	Raelene Thompson	931	20 mins
11:15am-11:30am Break 15 mins 11:30am-11:45am Ross Stapleton 351 15 mins 11:45am-12:10pm Leigh Booth 616 25 mins 12:10pm-12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm-12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm-12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm-12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm-1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm-2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 3:25pm-3:35pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 1184 3:35pm-3:35pm Natasha McLean </td <td>10:55am – 11:05am</td> <td>Kerri May Diss</td> <td>489</td> <td>10 mins</td>	10:55am – 11:05am	Kerri May Diss	489	10 mins
11:30am-11:45am Ross Stapleton 351 15 mins 11:45am-12:10pm Leigh Booth 616 25 mins 12:10pm-12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm-12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm-12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm-12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm-1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm-2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 1184 3:35pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins	11:05am – 11:15am	Dene Groves	732	10 mins
11:45am – 12:10pm Leigh Booth 616 25 mins 12:10pm – 12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm – 12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm – 12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm – 12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm – 1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm – 2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm – 2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm – 2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm – 2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm – 2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:50pm – 3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm – 3:25pm Break 15 mins 3:25pm – 3:35pm James Frost 38, 223, 1184 10 mins 3:45pm – 3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm – 3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm – 4:05pm Julie Macdonald 1340	11:15am – 11:30am	Break		15 mins
12:10pm-12:25pm David Jones 588 15 mins 12:25pm-12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm-12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm-12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm-1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm-2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 1184 10 mins 3:45pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins	11:30am – 11:45am	Ross Stapleton	351	15 mins
12:25pm-12:30pm Jennifer Anne Macdougall 596, 1051 5 mins 12:30pm-12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm-12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm-1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm-2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 1184 10 mins 3:45pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins	11:45am – 12:10pm	Leigh Booth	616	25 mins
12:30pm-12:40pm Cherry Cole 899, 1277 10 mins 12:40pm-12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm-1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm-2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:25pm-3:35pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm-4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	12:10pm – 12:25pm	David Jones	588	15 mins
12:40pm-12:50pm Matthew Perry 29 10 mins 12:50pm-1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm-2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 1184 10 mins 3:35pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm-4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	12:25pm – 12:30pm	Jennifer Anne Macdougall	596, 1051	5 mins
12:50pm-1:00pm Mick McCarthy 397 10 mins 1:00pm-2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738,1143 10 mins 2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502,528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 1184 10 mins 3:35pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm-4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	12:30pm – 12:40pm	Cherry Cole	899, 1277	10 mins
1:00pm - 2:00pm Lunch break 1 hour 2:00pm - 2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm - 2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm - 2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm - 2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm - 2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm - 3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm - 3:25pm Break 15 mins 3:25pm - 3:35pm James Frost 38, 223, 1184 10 mins 3:35pm - 3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm - 3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm - 4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	12:40pm – 12:50pm	Matthew Perry	29	10 mins
2:00pm-2:10pm Judith Ellis 738, 1143 10 mins 2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 184 10 mins 3:35pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm-4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	12:50pm – 1:00pm	Mick McCarthy	397	10 mins
2:10pm-2:20pm Michael Schade 729 10 mins 2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 1184 10 mins 3:35pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm-4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	1:00pm – 2:00pm	Lunch break		1 hour
2:20pm-2:35pm Graeme Pope 502, 528 15 mins 2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 10 mins 1184 3:35pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm-4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	2:00pm – 2:10pm	Judith Ellis	738, 1143	10 mins
2:35pm-2:40pm Chris McDonald 1146 5 mins 2:40pm-2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm-3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm-3:25pm Break 15 mins 3:25pm-3:35pm James Frost 38, 223, 1184 10 mins 3:35pm-3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm-3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm-4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	2:10pm – 2:20pm	Michael Schade	729	10 mins
2:40pm – 2:50pm Timothy Beddoe 1327 10 mins 2:50pm – 3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm – 3:25pm Break 15 mins 3:25pm – 3:35pm James Frost 38, 223, 10 mins 1184 3:35pm – 3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm – 3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm – 4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	2:20pm – 2:35pm	Graeme Pope	502, 528	15 mins
2:50pm – 3:10pm Robert McConville 631 20 mins 3:10pm – 3:25pm Break 15 mins 3:25pm – 3:35pm James Frost 38, 223, 10 mins 1184 3:35pm – 3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm – 3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm – 4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	2:35pm – 2:40pm	Chris McDonald	1146	5 mins
3:10pm – 3:25pm Break 15 mins 3:25pm – 3:35pm James Frost 38, 223, 10 mins 1184 3:35pm – 3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm – 3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm – 4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	2:40pm – 2:50pm	Timothy Beddoe	1327	10 mins
3:25pm – 3:35pm James Frost 38, 223, 1184 3:35pm – 3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm – 3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm – 4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	2:50pm – 3:10pm	Robert McConville	631	20 mins
3:35pm – 3:45pm Robert Sanderson 1164 10 mins 3:45pm – 3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm – 4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	3:10pm – 3:25pm	Break		15 mins
3:45pm – 3:55pm Natasha McLean 444 10 mins 3:55pm – 4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	3:25pm – 3:35pm	James Frost		10 mins
3:55pm – 4:05pm Julie Macdonald 1340 10 mins	3:35pm – 3:45pm	Robert Sanderson	1164	10 mins
	3:45pm – 3:55pm	Natasha McLean	444	10 mins
4:05pm – 4:15pm Peter Romeis 553 10 mins	3:55pm – 4:05pm	Julie Macdonald	1340	10 mins
	4:05pm – 4:15pm	Peter Romeis	553	10 mins

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

4:15pm – 4:25pm	Val Sparshott	1, 429, 984, 1116	10 mins
4:25pm	Day close		

Day 12: Thursday 27 February 2025

Venue: Online only via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Time	Party	Sub No	Allocated
10:00am – 10:15am	Preliminary matters		15 mins
10:15am – 11:15am	Department of Transport and Planning (Head, Transport for Victoria) represented by Elke Cummins, Manager Statutory Planning Loddon Mallee Hume	25	2 hours
11:15am – 11:30am	Break		15 mins
11:30am – 12:30pm	Department of Transport and Planning (Head, Transport for Victoria) cont.		
12:30pm – 1:30pm	Lunch break		1 hour
1:30pm – 2:00pm	Michael Tottle	7, 866, 1139, 1335	30 mins
2:00pm – 2:15pm	Anne Tottle	6, 867, 916, 1137, 1336	15 mins
2:15pm – 2:20pm	Stephanie Schade	696, 1089	5 mins
2:20pm – 2:30pm	David Laurie	218, 1174	10 mins
2:30pm – 3:15pm	Peter and Rae Patterson represented by Simon Merrigan of Millar Merrigan	940, 1338	45 mins
3:15pm – 3:30pm	Break		15 mins
3:30pm – 3:40pm	Kerrie Clarey	388, 1093	10 mins
3:40pm – 3:50pm	Linda Bottom	529, 1008	10 mins
3:50pm – 4:00pm	Robyn Harris	373	10 mins
4:00pm – 4:10pm	Robin Miller represented by Robyn Harris	103	10 mins
4:10pm – 4:25pm	Dee McDonell	1253	15 mins
4:25pm	Day close		

Priority Projects Standing Advisory Committee Referral 45 Amess Road Precinct Structure Plan, Riddells Creek

Day 13: Friday 28 February 2025

Reserve day

Day 14: Monday 3 March 2025

Venue: Hearing Room 1, Planning Panels Victoria (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne VIC 3000)
Or join online via MS Teams video conference: Click here to join the meeting

Meeting ID: 483 396 105 175

Passcode: Pd7yF2L5

Or dial in: call (03) 9070 4463 and enter phone conference ID 123 836 743#

Time	Party	Sub No	Allocated
11:30am – 11:45am	Preliminary matters		15 mins
11:45am – 1:30pm	Proponent closing submission		3 hours
1:30pm – 2:30pm	Lunch break		1 hour
2:30pm – 3:45pm	Proponent closing submission cont.		
3:45pm – 4:15pm	Council closing submission	18,	30 mins
		985	
4:15pm	Day close		

Hearing Timetable Notes:

- 1. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria on as soon as possible.
- 2. Please be present or online at least 15 minutes before your scheduled start time.
- 3. The Committee may amend a Party's start time without notice. However you will be contacted in advance if you are to be rescheduled to a different day.
- 4. Time will be made for morning and afternoon breaks each day. Break times will be taken at appropriate points in the proceedings, and break times in the timetable are indicative only.
- 5. Getting to the Hearing venue Planning Panels Victoria (corner Spring and Flinders Streets) is on the 75 and City Circle tram lines and a short walk from the Collins Street trams 109, 11, 12 and 48. It is also a short walk from Parliament Train Station.
- 6. If you have any questions about the timetable, please contact Planning Panels Victoria on

